Var kan jag träna korfball?

Stockholm Korfball Klubb erbjuder träningar varje söndag kl. 18.30-20.00 och varje onsdag kl. 20.45-22:00 på Konradsbergsgatan 2B i Kungsholmen. På sommaren tränar vi även utomhus.

Map_Konradsberg_with_openstreetmap_v20130327

Är det svårt att spela korfball?

Att spela korfball är både lätt och roligt. Vi börjar alla träningar med teori, sedan genomför vi olika övningar och avslutar med spel. Detta gör att även nybörjare kan hänga med redan från första gången.

Kan jag testa korfball?

Absolut! Du är varmt välkommen till våra träningar. Skicka gärna ett mejl för att vi ska veta att du kommer. Då kommer vi att ta extra hand om dig.

Vad kostar det?

Den första träningen är kostnadsfri. Sedan är priset 70 SEK/träning. Vill du istället bli medlem i klubben kostar det 1400 SEK/år, medan studenter betalar endast 1050 SEK. Medlemsåret börjar den 1 januari och slutar den 31 december. Om du är bara kort tid i Stocholm erbjuder vi dig att vara medlem för ett halvt år för 800 SEK (studenter 600 SEK).

Hur betalar jag om jag vill bli medlem i föreningen?

För att bli medlem i Stockholm Korfball Klubb betalar du till Plusgirot 326612-9. Glöm inte att skriva ditt namn som referens.

Vem kontaktar jag om jag vill veta mer?

Har du fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: info[at.at]stockholmkorfball.se  (ersätta “[at.at]” med “@”).